Поликлиника Астра Медика

Поликлиника Астра Медика

Поликлиника Астра Медика је приватна специјалистичка здравствена установа коју чини посвећени тим еминентних стручњака из различитих области медицине.

Астра Медика пружа експертске здравствене услуге из области кардиологије, гинекологије, урологије, неурологије, реуматологије, анестезиологије, терапије бола, палијативне медицине, као и нутриционистичке прегледе.

Стручан и искусан тим еминентних лекара поред амбулантних прегледа пружа и услуге кућних посета.

У самом срцу Вождовца и непосредној близини Вождових капија, луксузан и модеран простор наше поликлинике поседује најновију и најсавременију опрему која нашим експертима омогућава брже постављање дефинитивне дијагнозе, већ при првој посети.

Наш приступ је свеобухватан и мултидисциплинаран, а наш тим лекара професионалан, искусан и цењен у нашој земљи, Европи, а и шире. Приступ сваком пацијенту је потпуно индивидуалан, а сваки преглед поред постављања тачне и коначне дијагнозе, подразумева и прописивање најсавременије терапије, у складу са, последње усвојеним, америчким и европским препорукама.

Уз Астра Медика тим бирате стручност, искуство, вештину и сигурност која Вам је потребна када се одлучите да неком поверите Ваше здравље. Дођите да оправдамо Ваше поверење.

За брзо решење здравственог проблема, наш тим нуди посвећеност и професионалност, стога је Астра Медика Ваша прва и последња адреса на путу од постављања тачне дијагнозе до избора праве терапије, без потребе за тражењем другог мишљења. Ту смо за Вас када Вам је битно.

Визија оснивача данас постаје мисија поликлинике Астра Медика: посвећеност и брига за човечији живот, партнер у најкраћем путу до праве дијагнозе, ослонац и стручна подршка током целог процеса лечења, као и унапређење и чување здравља, почев од развоја у мајчиној утроби, па све до дубоке старости.

Добро познавање страног језика нам даје могућност да наше услуге користе и пацијенти који не говоре српски језик.

Погодност:

Погледај званичну понуду:

Веб сајт:

https://astramedica.rs

Leave a Reply